Dujos balionuose ir ryšuliuose
MAISTO PRAMONĖS DUJOS
ŠVIEŽUMO IR KOKYBĖS UŽTIKRINIMAS
Ilgesnė produkto kokybė, išvaizda, gaivumas – dujos maisto pramonėje naudojamos daugeliui tikslų. Pagrindinis šių technologijų tikslas yra išlaikyti esamą gaminio kokybę. Tai reiškia, kad dujos dažnai naudojamos gamybos etape. Tipiškos technologijos yra užšaldymas ir pakavimas, šaldymas maišymo metu ir gėrimo gazinimas.
„ELME MESSER GAAS“ nuolat siūlo naujas dujas maisto pramonėje. Vienas iš pavyzdžių yra Variomix® technologija, naudojama greitai ir tiksliai kontroliuoti gaminio temperatūrą maišant; kita technologija yra „VarioSol®“, kuri naudojama miltelių pavidalo gaminiams gaminti, arba „SIBER SYSTEM“ – lanksti ir novatoriška transportavimo talpyklų aušinimo sistema, naudojama nuolatinei atšaldytų ir šaldytų produktų temperatūros logistikai užtikrinti.
Gourmet yra vardas, kuriuo ELME MESSER GAAS tiekia dujas ir dujų mišinius maisto pramonei. Šios dujos atitinka aukščiausius kokybės standartus ir visus Europos įstatymus dėl maisto gamybos, taip pat visus vietinius standartus.
MAISTO DUJŲ RŪŠYS
CO₂
Gourmet C (Anglies dioksidas)
Gourmet C (Anglies dioksidas)
Labiausiai žinomas „Gourmet C“ pritaikymas yra alaus karbonizavimas. Nealkoholinių gėrimų gamyba paprastai vyksta tuo pačiu procesu.
Norėdami gauti daugiau informacijos apie pasirinktus produktus, apsilankykite mūsų produktų duomenų lapuose:
N
Gourmet N (Azotas)
Gourmet N (Azotas)
„Gourmet N“ naudojamas pakuotėms modifikuotoje atmosferoje, siekiant apsaugoti maisto produktus nuo nepageidaujamo aplinkos poveikio.
Daugelyje vyno gamybos etapų azotas taip pat naudojamas inertams.
Norėdami gauti daugiau informacijos apie pasirinktus produktus, apsilankykite mūsų produktų duomenų lapuose:
Techninių duomenų lapas
Saugos duomenų lapai
O₂
Gourmet O (Deguonis)
Gourmet O (Deguonis)
Gurmanams O dažniausiai naudojamas žuvų auginimui. Tinkamas ištirpusio deguonies lygis žuvų rezervuaruose ir tėkmės kanaluose yra svarbus, norint išvengti žuvų streso ir pasiekti didelį pašaro kiekį.
Norėdami gauti daugiau informacijos apie pasirinktus produktus, apsilankykite mūsų produktų duomenų lapuose:
Techninių duomenų lapas
Saugos duomenų lapai
Ar
Gourmet A (Argonas)
Gourmet A (Argonas)
Vyno gamyboje inertas naudojamas argonas.
Norėdami gauti daugiau informacijos apie pasirinktus produktus, apsilankykite mūsų produktų duomenų lapuose:
Techninių duomenų lapas
Saugos duomenų lapai
N50
Gourmet N50-80
Gourmet N50-80
Pakuotė modifikuotoje atmosferoje apsaugo maisto produktus nuo nepageidaujamo aplinkos poveikio.
50%-80% Azotas
50%-20% Anglies dioksidas
Norėdami gauti daugiau informacijos apie pasirinktus produktus, apsilankykite mūsų produktų duomenų lapuose:
Techninių duomenų lapas
O80
Gourmet O80
Gourmet O80
Paprastai „Gourmet O80“ naudojamas šviežios raudonos mėsos pakavimui modifikuotoje atmosferoje.
80% Deguonis
20% Anglies dioksidas
Norėdami gauti daugiau informacijos apie pasirinktus produktus, apsilankykite mūsų produktų duomenų lapuose:
Techninių duomenų lapas
KONTAKTAI
Vaidotas Jašinskas
Vilniaus regionas
El.paštas: jasinskasv@elmemesser.lt
Tel.: +370 700 35 535
Mob. tel.: +370 687 157 89
Pardavimų vadybininkas
Egidijus Krasilovas
Kauno regionas
El.paštas: egidijus.krasilovas@elmemesser.lt
Tel.: +370 700 35 535
Mob. tel: +370 612 24 802
Vakarų regiono pardavimo vadovas
Nerijus Rindeikis
Vakarų regionas
El.paštas: rindeikisn@elmemesser.lt
Tel.: +370 700 35 535
Mob.: +370 687 449 25
Pardavimų vadybininkas
Andrius Jasulaitis
Šiaulių regionas
El.paštas: andrius.jasulaitis@elmemesser.lt
Tel.: +370 700 35 535
Mob. tel.: +370 614 82 392